Föreläsning ”kommunicera, hantera missbruksproblem och psykisk obalans”

Mer information inom kort

Ny kurs med NLP/EFT modellen

KURS I MIRAKLER

Pam Grout har gett ut boken kurs i mirakler 2020. En bok full med visdomsord och berättelser och uppgifter. En lättläst bok där varje sida är en av dagarna på året.

Utbilda bort dina problem!

Hemsida för BEMER Vaskulär terapi:  http://janjohansson.bemergroup.com

Två senaste böckerna med Nick Ortner

För dig som har smärtor av olika slag, speciellt kroniska smärtor kan det vara av värde att testa EFT. Nick har gett ut boken ”The tapping solution for pain relief” med underrubriken ”A step by step guide to reducing and eliminating chronic pain”

Det är naturligtvis viktigt att du kollar dina smärtor med sjukvården.

Den andra boken och den alldeles nyutkomna är ”The tapping solution for manifesting your greatest self” med underrubriken ”21 days to releasing self-doubt, cultivating inner peace and creating a life you love” 

Bägge böckerna kan rekommenderas och är absolut värda att inhandla. Kunskaper, enkla instruktioner och resultatinriktade.

 

NLP kurs i Moskogen

Grundutbildning i NLP i en inspirerande miljö med god mat, trevlig personal, boende i egen stuga och egen utveckling.

Utbildningen kommer göra skillnad i ditt liv i nuet och i framtiden.

Du lär dig NLP på mitt sätt och för eget bruk vilket leder till att du lär dig att hantera tankar och känslor/tillstånd och har roligt under tiden.

Ett effektivt sätt att minska och hantera stress, lösa problem och utveckla dig själv och få balans i livet. Du får även lära dig grunderna i EFT.

Kursen är 4 dagar till ett inspirerat pris. En billig investering för framtiden.

Mitt syfte är att lära ut NLP/EFT i praktiken. Jag gör detta därför jag tycker det är roligt att dela med mig av kunskaper och erfarenheter till intresserade.

Kostnad: Beroende på antal deltagare

Kontakta mig för mer info på tel 0707947782 eller maila nlpeft@outlook.com

Rekommenderar boken Medveten andning av Anders Olsson

En bra kunskapsberikande lättläst bok hur vi kan lära oss att andas bättre. Ett viktigt inslag för förbättring av vår hälsa.

Alkoholproblem är enkelt att lösa?!

Presidentfrun Nancy Reagan hade en intressant och enkel lösning på alkoholproblem.

”Just say no”

Vad händer om jag säger nej. Är det ens möjligt att säga nej? Klart att det är. Det kanske inte är svårare än så? Vad händer om man säger nej? Jag ska ta upp detta och utveckla det utifrån de erfarenheter jag samlat på mig under en livstid i specifik artikel inom kort. Det är tillräckligt intressant i dessa tider med alla möjliga slags beroenden att hitta nya vägar att lösa beroendeproblem.

Boktips

Dr Lissa Rankin har skrivit en bok om sin forskning som heter ”Medvetandet är starkare än mediciner” Vetenskapliga bevis för att du kan läka dig själv. Dr Rankin har dessutom egna erfarenheter av att något saknades i den traditionella sjukvården. Hon upptäckte bla att forskarna under ca 50 års tid bevisat att kroppen kan läka sig själv.

En oerhört intressant, spännande och lättläst bok som dessutom innehåller program som aktiverar kroppens självläkningssystem.Lissa Rankin är läkare i integrativ medicin, författare och föreläsare som brinner för att förändra och förbättra dagens sjukvård.

Boken heter i original ”Mind over medicin ” och översatt till svenska ”Medvetandet är starkare än medicin”

 

Två tips för att hantera smärta

Har haft ont i ett knä en tid. Smärta är ju ofta ett hinder för ex motion och fysisk träning. Det gör ju så ont. Smärtan påverkar också det mentala måendet. Sjukvården rekommenderar mig Alvedon. Jag använder inte medicin i onödan så jag letade i min NLP/EFT verktygslåda. Det är fantastiskt och få vara ägare till en sådan verktygslåda. Jag är previlegerad. Så vad gjorde jag då?

Jag satte akupunktur i örat på punkter för knäet och smärta. Jag hittade också Su Juk i lådan. Satte magnetkulor på långfingrets leder. Dessa två åtgärder har reducerat smärtan med 95 %. Fantastiskt.

Vill du också ha en verktygslåda så hör av dig.

Ny kurs för viktminskning och mental hälsa