Gör mer av det som fungerar!
Hur fan gör man det?

Ja det finns väl några sätt.
Man gör som meningen säger. Tar reda på vad som fungerar för mig och i andra hand tillsammans med andra typ familj, arbetskamrater, skatteverket exempelvis.
Man läser och följer NLPantaganden.
Man kan lyssna på andra speciellt de som har lyckats eller så att säga gjort det.
Man gör alltid någon Energimedicinteknik innan man har exempelvis möten.
Man hanterar alltid tillståndet först!Det är inte lätt att vara 40-talist när det gäller det här med datatekniken. Annars är det kul och intressant. Jag tänkte börja skriva lite grann och har ju hört att man bla ska blogga så nu testar jag med den här ointressanta texten. Det är roligt och utvecklande att skriva men fan så tråkigt att man måste lära sig data. Det är som ekonomi. Men då finns ju revisorn. Det kanske finns något liknande i data så jag bara kan ha roligt. Jag är ju uppväxt med solidaritet, bry sig om varandra, tvångsintag i partiet, olåsta dörrar, leka med kottar, och utan TV osv. Livet fungerade inte sämre utan data. DET VAR JU LIVET. Gemenskapen, leken och fantasin fanns där. Och det bästa med allt var att man fick vara barn och framförallt tonåring. Min bästa tid. Varför det? Jo vi fick leka ända upp i 15-16 års ålder. Men jag kanske var ensam om detta. Jag kanske levde i min egen värld? Ska fundera på detta och återkomma. nä nu slutar jag. Kan ju inte sitta här och bara trycka på de här 28 bokstäverna och bluddra. Godnatt.

´Fick ett protokoll i min mentala hand som det heter. Där står det att hemsidan ska uppdateras. Jaha det var väl trevligt. Vem ska göra det? Ska jag? Men då är det väl bäst att sätta igång. Men jag ska bara … Nä sätt igång nu. OK